YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Nickler-8... Perş. Mayıs 15, 2008 4:05 pm | |
| Ich bin Glücklich,weil mein Freund mich liebt = [ Mutluyum çünkü erkek arkadaşım beni seviyor ]
Du hast mir sehr gefehlt = [ Kendini özlettin ]
Ich verstehe die Leute nicht = [ İnsanları Anlamıyorum ]
Ich glaube,wir sind Blöd = [ Sanırım Biz Deliyiz ]
~Verrüktes Weib~ = [ Deli Kız ]
Halt deine Mund!! = [ Kapa Çeneni ]
Hübsche Baby = [ Güzel Bebek(Kız) ]
Lasst du mich in Ruhe!! = [ Rahatsız Etmeyin ]
Die Leute halten ihr Wort nicht ein = [ İnsanlar sözünde durmuyor ]
Die Männer sind Lügner = [ Erkekler yalan söyler ] | |
|
=Juucin= En Süper Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 312 ismin nidir? : melike hgi admin : Melike siteyi nerden buldin? : arkadaştan EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Evet çok beğendim.. Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: Nickler-8... Perş. Mayıs 15, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Nickler-8... C.tesi Mayıs 17, 2008 9:28 am | |
| | |
|
Cemre kolik İyi Üye
Mesaj Sayısı : 76 ismin nidir? : eliff hgi admin : herbiri siteyi nerden buldin? : ne biliyim gzerken çıkıvedii ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : tabiii neden üye oluyum yoksa Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Nickler-8... Salı Ekim 28, 2008 2:37 pm | |
| | |
|