YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: NickLer-10... Perş. Mayıs 15, 2008 4:06 pm | |
| > İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim. Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm..
> Ben sön sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur senin gibi şerefsizlere kahpeler çoktur!
> Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
> HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'
> Sen geceyi bana bela ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim | |
|
=Juucin= En Süper Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 312 ismin nidir? : melike hgi admin : Melike siteyi nerden buldin? : arkadaştan EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Evet çok beğendim.. Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: NickLer-10... Perş. Mayıs 15, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: NickLer-10... C.tesi Mayıs 17, 2008 9:28 am | |
| | |
|
Cemre kolik İyi Üye
Mesaj Sayısı : 76 ismin nidir? : eliff hgi admin : herbiri siteyi nerden buldin? : ne biliyim gzerken çıkıvedii ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : tabiii neden üye oluyum yoksa Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: NickLer-10... Salı Ekim 28, 2008 2:36 pm | |
| | |
|