YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: NickLer-4... Perş. Mayıs 15, 2008 4:03 pm | |
| > Seni seviyorum SAna Tapıyorum Sakın inanma çünkü atıyorum..!
> Erkekler(1.gün merhaba 2.gün aana canım feda 3.gün dudak dudağa 4.gün işim var kusura bakma 5.gün Hadi kızım sana elveda 6.gün kolunda başkasıyla görürsen ŞAŞIRMA
> Ayık Ol Panik yapma Rahat Ol Bak Dalgana 3 Günlük Dünya Ne Sana Kalır Ne Bana (*-*)
> Limandan kaçırdığım ılk gemı sen degılsın...
> Ben senin için öldüm,sen bana güldün,bense seni yüreğime gömdüm. (!!! €zG! !!!)
> Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var;ama sende 1 tane bile yok!
AşKı iKi sAtIrA YaZmIşLaR, KıYmEt bİlMeYeNlErE SaTmIşLar. SeVdAyI İkİ gÜl dAlInA AsMıŞlAr, HaSrEtTeN ANlAMaYaNlAR KoParMıŞlaR. mEvLAm sEnİ BAnA bEnİ sANa YaZmış ZaLiM KaLpLeRSEnİ BeNdEn ÇaLmIş UnUtmAkİ GüZeLiM aŞkIn AdI bÜ YüZdEn YaLAnKaLmIş!!! | |
|
=Juucin= En Süper Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 312 ismin nidir? : melike hgi admin : Melike siteyi nerden buldin? : arkadaştan EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Evet çok beğendim.. Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: NickLer-4... Perş. Mayıs 15, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
YaseminCi En yoshyci süper mod[irem]
Mesaj Sayısı : 151 ismin nidir? : irem siteyi nerden buldin? : Dolasırken EN şeker olanı hangisi sana göre!? : ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Çok Beğendim=) Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: NickLer-4... C.tesi Mayıs 17, 2008 9:27 am | |
| | |
|
Cemre kolik İyi Üye
Mesaj Sayısı : 76 ismin nidir? : eliff hgi admin : herbiri siteyi nerden buldin? : ne biliyim gzerken çıkıvedii ruh halin niy qardaş:) : Favorin ney ah çk mrk ettmm : Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : tabiii neden üye oluyum yoksa Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: NickLer-4... Salı Ekim 28, 2008 2:44 pm | |
| Bittimm yerdeim şuandaa | |
|
mNq*CuuCiN En Süper Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 118 ismin nidir? : Merve siteyi nerden buldin? : Kendim kurdum Cemreciler Gücü : Siteyi beğendinmi? : Hemde choq=) Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: NickLer-4... Ptsi Şub. 09, 2009 3:24 pm | |
| | |
|